NordSør Travel er en turoperatør i Sør-Afrika som gir deg solid og aktuell kunnskap om hva du bør oppleve og hvordan du reiser i de ulike områdene. Vår jobb er å gjøre din ferieopplevelse til noe utenom det vanlige, og det er du som bestemmer.

NordSør Travel består av Siv Stundal og Pernille Stallemo. Vi har reist rundt i hele det Sørlige Afrika og vet hvor de interessante stedene er.  Vi skreddersyr turer for grupper, par og familier, og tilbyr team building, konferanser og jobbreiser. Vi er alltid tilgjengelige på telefon når du har ankommet destinasjonen, og legger opp til en problemfri ferie der alt er tilrettelagt. For de som ønsker det, kan vi tilby et opplegg med norsk guide i store deler av Sør-Afrika.

Siv Stundal

Siv Stundal

Siv flyttet til Cape Town i 2002. Etter flere år i reiselivsbransjen startet hun NordSør Travel i 2005. Siv har organisert hundrevis av reiser og brenner for å sette sammen det eventyret som passer best for deg. Hun er også kvalifisert til å guide i Western Cape.

Pernille Stallemo

Pernille Stallemo

Pernille har bodd i Cape Town siden 2004. Hun jobbet for humanitære organisasjoner i flere år før hun begynte i reiselivsbransjen. Pernille har en stor kjærlighet for den afrikanske villmarka og er kvalifisert fjellguide.

Send oss en uforpliktende epost eller ring oss med dine spørsmål og ønsker.

Følg oss på Facebook, Twitter og Instagram for tips og inspirasjon.