Endeløse sanddyner i

Etosha nasjonalpark ble etablert i 1907 og er ett av de største viltområdene i Afrika. Parken domineres av en stor saltslette som strekker seg over 130 km og dekker et område på 4 850 km². De mer fruktbare områdene rundt saltsletten har et svært rikt dyreliv, som utenom regntiden er avhengige av de 50 vannhullene som finnes i parken. I Etosha finner man i overkant av 140 ulike arter pattedyr og over 340 fuglearter.

Namibia Etosha Wildlife
Namibia NNP Landscapes

Sossusvlei er et av de mest populære reisemålene i Namibia. Her er det sanddyner så langt øyet rekker. De rager opptil 300 meter over bakken og utgjør de høyeste dynene i verden. Fargene i dette eventyrlandet endrer seg hele dagen og kan gå fra fersken til rød og oransje.

Tidlig morgen og sen ettermiddag er de beste tidene på døgnet å besøke Sossusvlei. Det dramatiske skyggespillet gir en helt uforglemmelig opplevelse.

Et annet høydepunkt er Fish River Canyon – den største canyon i Afrika og Namibias nest mest besøkte turistattraksjon. Den er over 160 km lang og opp til 550 meter dyp på enkelte steder.

I Namibia finnes overnatting i alle priskategorier og utendørsaktiviteter som ørkensafari, quad biking og sandsurfing. Deler av kysten har fått navnet Skeleton Coast på grunn av de mange skipsforlisene. Lenger nordover finner man Walvis Bay med sine delfin- og hvalsafarier og Swakopmund, som er kjent for sin tyske arkitektur.

Ta kontakt med NordSør Travel for et skreddersydd opphold uten ekstra kostnad.

Kontakt