Tropiske strender i

Med en 2500 km lang kystlinje og to solfylte øyriker er spørsmålet hvor i Mosambik man skal dra. Dette landet er et paradis for de som er interessert i vannsport. Noen av de mest populære aktivitetene er dykking og snorkling i øyriket Bazaruto, hvor man kan komme tett på eksotiske arter som havskilpadde, kjemperokk, hvalhai og sjøku.

Mozambique

Kanskje du vil oppfylle en drøm om å svømme med delfiner? Mosabik er stedet! Eller bli med på en seiltur på Det indiske hav i en tradisjonell seilbåt (dhow), som har blitt brukt i århundrer til å frakte frukt, ferskvann og andre varer. Vi tilrettelegger ferien etter dine ønsker.

Mosambik er en ideell destinasjon både for barnefamilier og par som vil ha tid til hverandre. Ett av våre favoritthoteller er Ibo Island Lodge.

Dette landet har også en rik historie og mange trivelige kystlandsbyer. Hovedstaden Maputo er kjent som akasiebyen, på grunn av akasietrærne som rammer inn mange av gatene. Denne koloniale havnebyen byr på sjømatrestauranter og et fargerikt gateliv.

Mozambique

Høydepunkter i Mosambik:

  • Tropiske strender
  • Båtturer i øyriket
  • Opphold på Ibo Island
  • Dykking og snorkling
  • Hovedstaden Maputo

Vi skreddersyr det perfekte oppholdet i Mosambik og anbefaler safari i det sørlige Afrika som begynnelse eller avslutning på ferien.

Kontakt