Out of Africa i

Botswana består av to geografiske hovedområder, det ene er den 930 000 km2 store Kalahariørkenen, hvor man finner noen av de mest tallrike viltflokkene på det afrikanske kontinentet. Det andre området er det enorme og artsrike Okavangodeltaet, hvor man kan komme tett på dyrelivet i tradisjonelle mokorobåter (uthulte trestammer).

Botswana PomPom Leopard
Botswana Moremi Crossing

Botswana er ett av de fredeligste landene i Afrika og har lenge hatt et stabilt, demokratisk styre. Å feriere i Botswana er en eksklusiv opplevelse som vil gi deg en uforglemmelig Out of Africa-følelse. For å beskytte det unike miljøet er det regler for hvor mange som kan oppholde seg i deltaet til enhver tid.

Alle lodgene holder høy standard og tar meget godt vare på gjestene sine. I Kasane-området finner man for eksempel både Chobe Bush Lodge og Chobe Under Canvas, som representerer to ulike priskategorier.

En optimal Botswanaferie inkluderer både delta og ørken for å se den fabelaktige variasjonen i dyre- og planteliv. Botswana kan lett kombineres med et besøk til Victoriafallene og videre eventyr i Namibia eller Sør-Afrika.

NordSør Travel hjelper deg med alt det praktiske uten ekstra kostnad.

Kontakt
Botswana PomPom- Impala